Sometoimisto

Hakukoneoptimointi

Maksat vain todellisista tuloksista

Hakukoneoptimointi
tulosperusteisesti

Maksat vain niiltä päiviltä kun luonnolliset hakusanasi on Googlen etusivulla! Reilua - eikö totta?

Alkaen 12-40 euroa päivässä per hakusana!

Maksat vain todellisista tuloksista

Meistä hyvä kumppanuus lähtee siitä, että riskiä otetaan yhdessä ja tuloksia jaetaan vasta kun niitä on. Haluamme nyt tarjota tämän mallin myös hakukoneoptimoinnin (SEO) saralla asiakkaillemme. Tämä markkinoilla täysin poikkeava tapa tarjoaa sinulle riskittömän tavan parantaa yrityksesi näkyvyyttä merkittävästi.

Miksi hakukoneoptimointi kannattaa?

1

90%

Tutkimusten mukaan yli 90% Google-hakujen klikkauksista tapahtuu ensimmäisen sivun tuloksissa. Tämä korostaa, kuinka kriittistä on sijoittua Googlen ensimmäiselle sivulle, sillä vain harvat käyttäjät siirtyvät toiselle sivulle hakutuloksissa.

2

81%

Noin 81% kuluttajista käyttää Googlea tuotteiden ja palveluiden vertailuun ostoprosessin alussa. Tämä korostaa, kuinka tärkeää on yritysten näkyä korkealla hakukonetuloksissa, jotta potentiaaliset asiakkaat löytävät heidät juuri ostopäätöstä tehdessään.

3

71%

Tutkimusten mukaan noin 71% B2B-ostopäätöksistä alkaa yleisellä Google-haulla. Tämä korostaa Googlen ensimmäisen sivun merkitystä yritysten välisessä kaupankäynnissä, sillä useimmat ammattilaiset aloittavat tuote- ja palveluntarjoajien etsimisen hakukoneiden kautta

Näin se käy...

1. Sopimus

Ensiksi sovitaan yhdessä sopivat hakusanat, joiden näkyvyyden parantamisesta tehdään sopimus. Hakusanoja tulee olla minimissään kaksi.

2. Optimointi

Me ja kumppanimme tekevät optimointityötä sivustollesi. Tarpeen mukaan tehdään muutostöitä.

3. Seuranta

Orgaaninen hakukonelöydettävyys ei parane hetkessä. Joskus tämä vie aikaa useamman kuukauden.

4. Ylläpito

Kun saavutetut tulokset on saatu aikaa, alkaa ylläpidon vaihe, jossa varmistetaan, että hakusanasi pysyvät Googlen etusivulla. Tarpeen mukaan voidaan mukaan ottaa myös lisää hakusanoja.

Sometoimisto
Markus Eckert

+358406311231
[email protected]